Back to All Events

As deafness increases with Kjersti Alm Eriksen

Performance at KHIO, Oslo - friday 11.01, 19.00
Inga Margrete Aas, Rudolf Terland Bjørnerem, Henrik Munkeby Nørstebø, Kjersti Alm Eriksen
//
"Lyd opp til knærne" er et samarbeid mellom improvisasjonstrioen As Deafness Increases og objektkunstneren Kjersti Alm Eriksen. Prosjektet undersøker samspill mellom objekter, lys og musikk, og etablerer et rom hvor ulike uttrykksformer kan virke etter felles prinsipper. I en liten time balanserer vi i overgangen mellom lyd og bevegelse
pust
slag
dytt
stryk
mellom det vi hører og det vi ser.

"Lyd opp til knærne" tar form som en konsertinstallasjon, framført av et samlet ensemble. Både As Deafness Increases og Kjersti Alm Eriksen har på forskjellige måter forholdt seg til arktiske områder i tidligere arbeider, og dette er blitt et felles referansepunkt i visningen.

As Deafness Increases består av:
Inga Margrete Aas - Kontrabass
Rudolf Terland Bjørnerem - Gitar
Henrik Munkeby Nørstebø - Trombone